Agencija za obezbeđenje Secop Guard

Agencija za obezbeđenje Secop Guard

Secop Guard je nova srpska kompanija koja pruža usluge fizičko-tehničkog obezbeđenja.

Naša ideja je da svojim partnerima pružimo pouzdanu i dugoročnu saradnju, da kvalitetom i pristupačnim cenama na tržištu postavimo nove standarde u oblasti fizičko-tehničke zaštite imovine.

Svojom profesinoalnošću, spremni smo da odgovorimo na sve zahteve klijenata i kvalitetno odradimo svaki postavljeni zadatak i izazov koji je pred nama.

Usluge koje nudimo:

Secop Guard se bavi izradom Akta o proceni rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja, kao i izradom Akta o proceni rizika od katastrofa i plana zaštite i spasavanja.

ISO 45001 A4 engleski secop PP ISO 9001 A4 engleski secop PP Sertifikat final A4 eng ISO22320 secop PP SECOP GUARD DOO

 

POLITIKA INTEGRISANOG MENADŽMENT SISTEMA

Društvo sa ograničenom odgovornošću SECOP GUARD DOO osnovano je 2018. godine sa namerom da posluje u oblasti fizičkog obezbeđenja objekata i lica, mobilnog obezbeđenja i monitoringa i obezbeđenja javnih skupova i drugih manifestacija.

U cilju dugoro čne i pouzdane saradnje sa klijentima SECOP GUARD DOO nudi kompletan sistem bezbednosti koji podrazumeva optimalnu i racionalnu organizaciju ljudstva i tehnike, sa garancijom kvalitetne usluge i minimizacijomtroškova.Svojom profesionalnošću odgovara na sve zahteve klijenata i u nameri da unapredi kvalitet poslovanja SECOP GUARD DOO donosi Politiku integrisanog menadžment sistemasa jasno definisanim strateškim ciljevima :

  • Održiv kontinuitet u pogledu kvaliteta kroz implementaciju i sertifikaciju integrisanog sistema menadžmenta, uvodeći u svoje poslovanje standarde ISO 9001:2015,ISO 45001:2018 i ISO 22320:2014.
  • Zadovoljenje zahteva, potreba i očekivanja svih zainteresovanih strana;
  • Usaglašenost svih procesa poslovanja sa zakonskim zahtevima i standardima dobre poslovne prakse;
  • Povećanje efikasnosti rada uz istovremeno smanjivanje troškova poslovanja i postizanje boljih poslovnih rezultata;
  • Pravovremeno identifikovanje i upravljanje potencijalnim rizicima po poslovanje organizacije i bezbednost i zdravlje zaposlenih
  • Obezbeđenje uslova za stalno smanjenje negativnog i intenziviranje pozitivnog uticaja koje procesi rada u SECOP GURAD DOO mogu imati na zdravlje i bezbednost zaposlenih;
  • Motivacija i stimulacija kreativnosti zaposlenih, njihovih inicijativa i odgovornosti, a sa ciljem dostizanja maksimalnih rezultata i konstantnog poboljšanja kvaliteta poslovanja;
  • Poštovanje etike i društvenih vrednosti.

U nastojanju da se stalno unapređuje kavlitet poslovanja, rukovodstvo i zaposleni u SECOP GURAD DOO privrženi su Politici integrisanog menadžment sistema i odgovorni su za njeno sprovođenje u skladu sa implementiranim međunarodnim standardima, ujedno radeći na ostvarenju ciljeva koji iz nje proističu.

 

U Beogradu, 21/03/2019

Aco Veljović
Direktor


*


*

*

*
Verifikacioni kod

Secop Guard d.o.o. Beograd | Fizičko i mobilno obezbeđenje, Obezbeđenje sportskih i drugih manifestacija | Tel.: ‎011/256-20-16 * Mob.: ‎066/419-919 | Design by draganmarkovic.net

:: Login ::

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem