Fizičko obezbeđenje

Fizičko obezbeđenjeFizičko obezbeđenje podrazumeva potpunu zaštitu lica, svih vrsta objekata i stvari u njima odnosno stalno ili privremeno prisustvo službenika u štićenom objektu radi zaštite od otuđenja, oštećenja, požara i drugih neželjenih pojava. Fizičko obezbeđenje objekata prilagođeno je specifičnim potrebama i zahtevima klijenata, kao i važećim zakonskim odredbama i propisima. više »»»

Monitoring

Monitoring i mobilno obezbeđenjeMobilno obezbeđenje podrazumeva dvadesetčetvoro ćasovni obilazak štićenih objekata i to u različitim i nešablonskim vremenskim intervalima od strane patrolnih timova Secop-a. Mobilno obezbeđenje u kombinaciji sa monitoringom nudi vam jeftinu i kvalitetnu uslugu obezbeđenja. više »»»

Obezbeđenje javnih skupova

Obezbeđenje javnih skupova sportskih i drugih manifestacijaPoslovi obezbeđena javnih skupova (sportskih i drugih manifestacija, koncerata, svečanih otvaranja) obavljaju se na osnovu adekvatno razrađene bezbednosne procene, po potrebi i u saradnji sa organima unutrašnjih poslova. Nudimo vam profesionalno obezbeđenje posetilaca sportske manifestacije ili drugog javnog okupljanja u skladu sa važećim zakonima i propisima. više »»»

Recepcijske usluge

Recepcijske uslugeNaši zaposleni, uz profesionalni i prijateljski odnos sa Vašim klijentima, posetiocima, kupcima, dobavljačima, kao i zaposlenim licima u Vašoj kompaniji, pružiće u svakom trenutku neophodnu pomoć i srdačnu dobrodošlicu. više »»»

Održavanje poslovnog prostora i čišćenje zgrada

Održavanje poslovnog prostora i čišćenje zgradaUsluge održavanja poslovnog prostora (higijena kancelarija, skladišta, ordinacija, poslovnog prostora, škola, sportskih centara i drugih objekata), čišćenje zgrada, nega zelenih površina, zimska služba, čišćenje posle građevinskih radova. više »»»

Procena rizika u obezbeđenju lica, imovine i poslovanja i izrada plana obezbeđenja

Procena rizika u obezbeđenju lica, imovine i poslovanja i izrada plana obezbeđenjaProcena rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja ima zadatak da prepozna svako ugrožavanje ljudi, imovine i procesa poslovanja. Cilj procene rizika je prevencija neželjenog događaja kroz upravljanje rizicima. Akt o proceni rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja sadrži i niz mera čija primena umanjuje ili u potpunosti neutrališe rizike. više »»»

Procena rizika od katastrofa

Procena rizika od katastrofaIzradom Akta o proceni rizika od katastrofa identifikuju se vrsta, karakter i poreklo pojedinih rizika od katastrofa, utvrđuje se stepen ugroženosti, faktori koji uzrokuju ili uvećavaju stepen opasnostia... više »»»


*


*

*

*
Verifikacioni kod

Secop Guard d.o.o. Beograd | Fizičko i mobilno obezbeđenje, Obezbeđenje sportskih i drugih manifestacija | Tel.: ‎011/256-20-16 * Mob.: ‎066/419-919 | Design by draganmarkovic.net

:: Login ::

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem