Fizičko obezbeđenje

Fizičko obezbeđenje

Fizičko obezbeđenje podrazumeva potpunu zaštitu lica, svih vrsta objekata i stvari u njima odnosno stalno ili privremeno prisustvo službenika u štićenom objektu radi zaštite od otuđenja, oštećenja, požara i drugih neželjenih pojava. Fizičko obezbeđenje objekata prilagođeno je specifičnim potrebama i zahtevima klijenata, kao i važećim zakonskim odredbama i propisima.

Fizičko obezbeđenje vrše licencirani i obučeni uniformisani službenici koji su u potpunosti ispunili propisane uslove za delatnost obezbeđenja. Pažljiva selekcija zaposlenih, konstantna obuka i unapređenje njihovih veština kao i stalna kontrola, naša su garancija profesionalnog pružanja ove usluge. Svaki naš radnik koji se angažuje na poslovima fizičkog obezbeđenja selektovan je po unapred predviđenim uslovima gde je posebna pažnja usmerena na zdravstveno stanje radnika i psiho-fizičku sposobnost. Za svakog našeg radnika izvršene su bezbednosne provere u skladu sa Zakonom o fizičko-tehničkom obezbeđenju.

Fizičko obezbeđenje se zasniva na jasno utvrđenim procedurama rada, poštovanju unutrašnjih pravilnika o radu i disciplini službenika, sa ciljem da se preduprede moguće neželjene ili nesavesne radnje.

Uz potpunu posvećenost potrebama klijenata, Secop Guard Vam omogućava savremen i efikasan rad u objektima koji su nam povereni na čuvanje.

Pored fizičkog obezbeđenja Secop Guard Vam nudi i sistem protivpožarnog obezbeđenja sa radnicima koji poseduju licencu izdatu od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.


*


*

*

*
Verifikacioni kod

Secop Guard d.o.o. Beograd | Fizičko i mobilno obezbeđenje, Obezbeđenje sportskih i drugih manifestacija | Tel.: ‎011/256-20-16 * Mob.: ‎066/419-919 | Design by draganmarkovic.net

:: Login ::

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem